Популярні ресторанні страви, які можна приготувати самостійно

Популярные ресторанные блюда, которые можно приготовить самостоятельно

Є страви в кафе або ресторанах, який ви щиро любите. Однак це не привід постійно харчуватися в закладах. Адже набагато приємніше і корисніше, якщо ви приготуєте все вдома. Ми ділимося такими рецептами з вами.

Курячий рол

Популярные ресторанные блюда, которые можно приготовить самостоятельно

Інгредієнти:

  • 6 листя салату романо
  • 2 скибочки бекону
  • 1/2 ст. копченої курки
  • 1/4 ст. помідор
  • 2 ст. л. блакитного сиру
  • 1 яйце
  • бальзамічний оцет за смаком
  • лаваш або тортилья
  • 1/2 авокадо

Спосіб приготування:

Змішайте нарізану курку, салат романо, бекон, помідори, сир і яйце у великій мисці. Заправте бальзамічним оцтом. Посоліть і поперчіть. Дайте трохи постояти. Розкладіть лаваш або тортилью на столі. Покладіть начинку і нарізаний кубиками авокадо, загорніть рол і закріпіть шпажкою.

Синабон

Популярные ресторанные блюда, которые можно приготовить самостоятельно

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1/3 ст. цукру
  • 1 ч. л. кориці
  • готове дріжджове тісто
  • 2 ст. л. вершкового сиру
  • сік половини лимона
  • 1/2 ч. л. ванілі
  • 1/2 ст. цукрової пудри

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть деко або форму для випічки 1 чайною ложкою розтопленого вершкового масла. В окремій мисці змішайте корицю з цукром. Розгорніть тісто і змастіть його іншим розтопленим маслом. Посипте тісто сумішшю кориці і цукру; рівномірно розподіліть посипання по поверхні тесту за допомогою ложки. Полийте залишками розтопленого масла. Якщо потрібно, то додайте більше кориці. Скрутіть тісто в рулет і розрізати на 8 частин. Випікайте 20-25 хвилин. Зробіть крем: змішайте вершковий сир, масло кімнатної температури, лимонний сік і ваніль. Додайте цукрову пудру. Всю суміш можна збити міксером. Змастіть кремом перед подачею.

Капкейки з лимонним кремом

Популярные ресторанные блюда, которые можно приготовить самостоятельно

Інгредієнти:

Для крему:

  • 4 шт. яєць
  • 20 г цукру
  • 4 шт. лимона
  • 40 г вершкового масла

Для капкейків:

  • 3, 5 ст. борошна
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • сіль за смаком
  • 450 г вершкового масла
  • 3 ст. л. цукру
  • 225 г вершкового сиру
  • 7 шт. яєць
  • 1 ч. л. екстракту ванілі
  • цукрова пудра

Спосіб приготування:

Для крему: зніміть цедру з двох лимонів, вичавіть з них сік, а цедру подрібніть блендером і змішайте з цукром. З решти двох лимонів вичавити сік, не знімаючи цедру. Змішайте цукор в окремій ємності з лимонним соком. Окремо збийте яйця, акуратно влийте в них сік з цукром і перемішайте. Дайте суміші настоятися протягом 40 хвилин, потім процідіть через сито. Додайте вершкове масло і варити в каструлі на середньому вогні до загусання, постійно помішуючи. Для капкейків: розігрійте духовку до 180 градусів. Паперові основи покладіть у форми для капкейків.Змішайте розпушувач, борошно, лимонну цедру і сіль. За допомогою блендера збийте масло і цукор, додайте сир і збийте ще раз. Потім поступово додайте яйця і продовжуйте збивати суміш. Додайте лимонний сік і ваніль. Поступово засинайте просіяне борошно, не перестаючи збивати. Разлете тісто у форму, заповнивши їх на 3/4. Випікати 25-30 хвилин. Коли капкейки приготуються і охолонуть, за допомогою кондитерського шприца влийте крем всередину випічки, зробивши зверху невеликі поглиблення. Присипте пудрою і подавайте.

Ці популярні страви тепер ви можете з легкістю готувати і вдома.

Читайте також Рецепти незвичайних млинців, які здивують всіх