8 оригінальних гарнірів до м’яса на всі випадки життя

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

Соковитий, вміло приготований шматок м’яса – самодостатня страва, яке цілком може подаватися і без гарніру. Але в більшості випадків легке і приємне доповнення до м’яса буде далеко не зайвим! Якщо вам вже набридло класичне картопляне пюре, спробуйте скористатися одним з наших оригінальних ідей.

Пропонуємо 8 незвичайних гарнірів до м’яса, які стануть для нього відмінним доповненням!

1. Броколі

Цей корисний і смачний овоч можна протушити в оливковій олії разом з часником і подати до м’яса з скибочками лимона.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

2. Морква

Гарнір з моркви – дуже оригінально і не менш смачно! Наріжте її соломкою і протушкувати на розігрітій сковороді з апельсиновим соком і невеликою кількістю коричневого цукру – вийде незвичайно!

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

3. Стручкова квасоля

Ще один непоганий варіант для подачі з м’ясом – стручкова квасоля. Її можна запекти в духовці або приготувати на розігрітій сковороді.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

4. Фенхель

Цибулини фенхелю можна порізати на шматочки і обсмажити на рослинному маслі разом з звичайним цибулею – і ось у вас вже готовий цікавий гарнір з оригінальним смаком!

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

5. Бруква

Для такого гарніру потрібно порізати брукву скибочками і обсмажити на олії разом з соком половини лимона. Подавати до м’яса, прикрасивши гілочками зелені.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

6. Перлова цибуля

Ці маленькі цибулинки, дійсно схожі на перлинки, можуть стати прекрасним доповненням до м’яса! Просто протушкувати їх на сковороді з курячим бульйоном і додаванням бальзамічного оцту.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

7. Гриби

Підлива з грибів – хороший варіант для поєднання з стравами на основі м’яса. Протушкувати гриби з цибулею і часником на розігрітій сковороді, а для більш насиченого смаку можна додати трохи білого вина.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

8. Брюссельська капуста

Не менш смачну закуску до м’яса можна приготувати їх брюссельської капусти – додайте до неї волоські горіхи, цибуля, бекон, листя шавлії і протушкувати все разом на вершковому маслі.

8 оригинальных гарниров к мясу на все случаи жизни

Як бачите, готувати такі гарніри зовсім нескладно, тому спробуйте замінити ними вже обридлий картопля!

  • Читайте також: 3 рецепта митболов, які варто приготувати на вечерю