4 високобілкових салату, після яких ви не будете голодними

4 высокобелковых салата, после которых вы не будете голодными

Якщо ви не хочете перевантажувати шлунок, але при цьому залишатися ситими довше, то є класна новина. Ми заглянули в Greatist і знайшли там рецепти салатів з високим вмістом білка. Ми ділимося це смакотою з вами.

Лимонний салат з пастою

4 высокобелковых салата, после которых вы не будете голодными

Інгредієнти:

  • 250 р макаронів цільнозернових
  • 1 огірок
  • 1/2 чашки нарізаного зеленого перцю
  • 2 помідори середнього розміру
  • 1/2 чашки свіжої петрушки
  • 1/2 чашки фети

Для заправки:

  • 1/4 склянки бальзамічного оцту
  • оливкова олія 1/4 чашки
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного перцю
  • 1 ст. л. діжонської гірчиці
  • 1/4 склянки лимонного соку

Спосіб приготування:

Приготувати пастув згідно з вказівками на упаковці до стану аль-денте, промити під водою після приготування. У мисці змішати огірок, солодкий перець, помідори, петрушку і фету. В окремій ємності збити всі інгредієнти для заправки, полийте нею овочі. Додайте макарони і перемішайте все.

Кавуновий салат

4 высокобелковых салата, после которых вы не будете голодными

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • 2 ст. л. червоного винного оцту
  • сіль і перець
  • оливкова олія 1/4 чашки

Для салату:

  • 1 кавун
  • 6 чашок свіжого шпинату або руколи
  • 1 червоний лук
  • 2/3 чашки сиру фета
  • 1/2 чашки мигдалю
  • 2 ст. л. нарізаного свіжого базиліка

Спосіб приготування:

У невеликій мисці змішайте оцти, сіль, перець і заважайте, поки сіль не розчиниться. Повільно додайте оливкову олію. Додати в цю суміш базилік. В окремій мисці змішайте кавун, рукколу або шпинат, цибулю і фету. Налийте заправку в салат, перемішати.

Салат з сочевицею

4 высокобелковых салата, после которых вы не будете голодными

Інгредієнти:

  • 100 г сочевиці
  • 250 мл води
  • 5 ст. л. маслин
  • 3 ст. л висушених на сонці томатів
  • 150 г перців

Для заправки:

  • 3 ст. л. олії з висушених на сонці томатів
  • 1-2 ст. л. яблучного оцту
  • 2 головки часнику
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Промити сочевицю і варіть на середньому вогні близько 15 хвилин до майже м’якого стану. Злийте воду і залиште остигати. Змішайте всі інгредієнти для заправки. Всі інгредієнти салату наріжте. Змішайте сочевицю з овочами. Заправте салат і перемішайте, прикрасьте петрушкою.

Літній салат з помідорами

4 высокобелковых салата, после которых вы не будете голодными

Інгредієнти:

  • 2 чашки фарро
  • 1 великий огірок
  • 3 чашки нарізаних помідорів черрі
  • 1/2 чашки фета

Для заправки:

  • 2 ст. л. оливкової олії
  • сік з одного лимона
  • 1 ст. л. меду
  • 1/3 чашки подрібненого базиліка

Спосіб приготування:

Каструлю з водою, доведіть до кипіння, додайте фарро і варіть 15-20 хвилин. Дайте каші охолонути. Нарізати кубиками огірок, розрізати навпіл черрі і додати до фарро. Посипати зверху раскрошенной фетою. Окремо зробіть заправку, перемішуючи всі інгредієнти. Заправити салат і перемішати.

Ці зовсім легкі рецепти допоможуть вам залишатися насиченими як можна довше.

Читайте також 4 рецепти салатів, які варто спробувати в серпні