4 ситні страви, з якими не потрібно переживати за зайві калорії

4 сытных блюда, с которыми не нужно переживать за лишние калории

Добре закріпіть пергамент.

Іноді, коли вас турбують зайві кілограми, ви виснажуєте себе і свій організм. Але найкраще не допускати почуття голоду і намагатися є ситну їжу. Саме рецепти корисних і поживних страв ми побачили на Theeverygirl і розповідаємо їх вам.

Курячий сендвіч

Інгредієнти:

  • 1 салат з листя айсберга
  • 1 столова ложка домашнього майонезу
  • 6 скибочок курячої грудки
  • 2 смужки бекону
  • 2 томата

Спосіб приготволения:

Помістіть пергаментний папір на робочу поверхню. Створіть шар від 6 до 7 великих листя салату. Розповсюдьте майонез в центрі салату. Потім шар з куркою або індичкою, беконом і томатом. Починаючи з кінця, найближчого до вас, прокрутіть і поверніть сендвіч в рол. Закріпіть пергамент.

Салат з брокколі

4 сытных блюда, с которыми не нужно переживать за лишние калории

Інгредієнти:

  • 2 голівки квіток брокколі
  • 2 чашки подрібненої червоної капусти
  • 1/2 чашки обсмаженого нарізаного мигдалю
  • 1/2 чашки зеленого цибулі
  • 1/2 чаші родзинок

Заправка:

  • 1/3 склянки апельсинового соку
  • 1/4 мигдалевого масла
  • 1 шалот, дрібно нарізаний
  • 1/2 ч. л. солі

Спосіб приготування:

Зробіть заправку: змішати апельсиновий сік, мигдальне масло, цибулю-шалот і сіль за допомогою блендера. У середній мисці зробіть салат, змішавши брокколі, червону капусту, мигдаль, зелений лук і родзинки. Заправте соусом і їжте.

Кето

4 сытных блюда, с которыми не нужно переживать за лишние калории

Інгредієнти:

  • 400 г фаршу свинини
  • 1 головка капусти
  • половина цибулі
  • 1 ст. л. кунжутної олії
  • 1/4 чашки соєвого соусу
  • головка часнику
  • 1 ч. л. меленого імбиру
  • 2 ст. л. курячого бульйону
  • сіль і перець для смаку
  • 2 стебла зеленої цибулі

Спосіб приготування:

Нагрійте сковороду і викладіть на неї фарш. Переконайтеся, що капуста і цибуля тонко нарізані довгими пасмами. Додати кунжутне масло і цибулю в сковороду з підсмаженою свинячий свининою. Змішайте і продовжуйте готувати на середньому вогні. Змішайте соєвий соус, часник і мелений імбир разом у маленькій мисці. Як тільки цибуля обсмажиться, додати суміш соусу до м’яса. Негайно додайте суміш капусти і перемішайте. Додайте курячий бульйон в каструлю і перемішайте. Продовжуйте готувати на середньому вогні протягом трьох хвилин, часто помішуючи. Прикрасити сіллю, перцем і зеленою цибулею.

Капрезе з курчам

Інгредієнти:

  • 250 г курячої грудки
  • сіль
  • 1/4 ч. л. сушеного орегано
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 3 зубчики часнику
  • 100 г помідорів чері
  • щіпка подрібнених червоних перцовых пластівців
  • 1 ст. л. нарізаного свіжого базиліка
  • 1 великий цукіні
  • 100 г моцарели

Спосіб приготування:

Розігрійте сковороду і обсмажте курку до готовності. Наріжте соломкою дуже дрібно цукіні, помідори розріжте навпіл. Додайте на сковороду і тушкуйте 10 хвилин. Додайте сіль, часник і спеції. Додайте курку знову і готуйте 10 хвилин. Негайно подавайте з моцареллрой.

Ці смачні страви допоможуть вам завжди залишатися насиченими.