4 рецепти з персиків і абрикос, які ви зобов’язані спробувати влітку

4 рецепта из персиков и абрикос, которые вы обязаны попробовать летом

Хто ж не любить свіжі фрукти влітку. Це саме час насолодитися ними сповна, і приготувати якомога більше смачних страв. Ми заглянули Saveur і знайшли рецепти з персиками та абрикосами, які так актуальні влітку. Ділимося ними з вами.

Персикові стаканчики

4 рецепта из персиков и абрикос, которые вы обязаны попробовать летом

Інгредієнти:

  • 1, 5 кг персиків
  • 1/2 склянки цукру
  • сік з 1 лимона
  • 2 ч. л. екстракту мигдалю
  • 1/2 ч. л. кориці

Для начинки:

  • 1 стакан коричневого цукру
  • 4 чашки борошна
  • 4 чашки вершкового масла
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1/2 ч. л. мускатного горіха
  • 1/2 ч. л. солі
  • 3/4 чашки нарізаного мигдалю

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. У великій мисці змішати персики, цукор, екстракт мигдалю і корицю і перемішайте. Відкладіть. В окремій великій мисці змішайте коричневий цукор, борошно, масло, корицю, мускатний горіх і сіль. Замісіть тісто, щоб вийшли великі крихти. Додайте мигдаль і перемішайте. Поставте в холодильник. Форми або чаші для випікання заповнити тістом і персикової масою, піч 30-35 хвилин.

Абрикосовий імбир

4 рецепта из персиков и абрикос, которые вы обязаны попробовать летом

Інгредієнти:

  • 1 абрикос (можна персик, можна сливу)
  • половина соку 1 лимона
  • 50 г бурбона
  • 120 г імбирного пива
  • 3 тонких абрикосових кісточок

Спосіб приготування:

На грилі або сковороді підсмажте абрикоси, з обох сторін буквально за 2 хвилини.Зніміть з вогню і відкладіть. Змішайте В шейкері абрикоси і лимонний сік, додайте бурбон і лід, швидко перемішайте. Процідіть суміш у склянку і зверху налийте пиво. Прикрасити шматочками абрикоса.

Салат з чорниці та нектарина

4 рецепта из персиков и абрикос, которые вы обязаны попробовать летом

Інгредієнти:

  • 2 чашки чорниці
  • 3 стиглих нектаринів (персиків або абрикосів)
  • 2 зелених листя шизо
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. свіжого соку лайма
  • кунжутна олія
  • солі за смаком

Спосіб приготування:

Всі інгредієнти змішайте в мисці, попередньо нарізавши персики. Дайте салату настоятися, а потім подавайте.

Салат з квасолі і персика

4 рецепта из персиков и абрикос, которые вы обязаны попробовать летом

Інгредієнти:

  • 1/2 чашки оливкової олії
  • 1 середній жовтий лук, тонко нарізаний
  • 500 г персиків
  • 1 ст. л. орегано
  • 2 ст. л. білого оцту
  • 800 г стручкової квасолі
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Нагріти трохи олії в товстій сковороді, додати цибулю, готувати до злегка карамелізованого кольору, 7-10 хвилин, перемішати, додати персики і орегано. Готувати ще 5-7 хвилин. Інше змішати масло з оцтом, сіллю і перцем. Додати суміш з персиків.
Зварити боби. Охолодити і додати до персикового салату. Перемішати.

Прості рецепти з улюбленими фруктами влітку — це незамінна закуска.

Читайте також 4 рецепти солодких коктейлів спеціально для спекотних днів