4 рецепта сендвічів з ресторану, які можна приготувати вдома

4 рецепта сэндвичей из ресторана, которые можно приготовить дома

Сендвіч на сніданок – відмінний спосіб виразити своє кулінарне творчість, адже стандартний набір інгредієнтів для бутерброда можна кожен раз поєднувати по-новому!

Пропонуємо вам кілька рецептів домашніх сендвічів, які будуть не гірші, ніж в ресторані:

1. Сендвіч з помідором і беконом

4 рецепта сэндвичей из ресторана, которые можно приготовить дома

Інгредієнти:

• 3 скибочки бекону, розрізані навпіл
• Англійська 1 булочка, розрізана і підсмажена
• 1 столова ложка майонезу
• 2 товстих скибочки дуже стиглого помідора
• кошерна сіль

Спосіб приготування:

Підсмажте бекон на сковорідці на середньому вогні, покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Намажте обидві половинки булочки майонезом, на нижню половину покладіть скибочки помідора, зверху – бекон. Посоліть і накрийте другою половинкою булочки.

2. Сендвіч з халапеньо

4 рецепта сэндвичей из ресторана, которые можно приготовить дома

Інгредієнти:

• 8 скибочок бекону

Для соусу з халапеньо:

• 1 великий яєчний жовток
• 1 чайна ложка води
• 1 чайна ложка свіжого соку з 1 лайма
• щіпка кошерної солі
• 1 паличка несолоного масла (8 столових ложок)
• 1 перець халапеньйо

Для булочки:

• 4 англійських кексу, розрізаних і підсмажених
• яловичий фарш
• кошерна сіль і мелений чорний перець
• 4 скибочки сиру
• 1/4 авокадо
• 2 столові ложки несолоного масла
• 4 великих яйця

Спосіб приготування:

Запечіть бекон на фользі в духовці, дайте охолонути. У ємності для блендера об’єднайте яєчний жовток, воду, сік лайма і щіпку солі. У маленькій каструлі на високій температурі розтопіть масло. Почніть збивати яєчну суміш, повільно вливаючи в неї гаряче масло. Додайте половину халапеньо (іншою частиною прикрасите гамбургер) і продовжуйте збивати блендером до однорідності. Умочіть в цю суміш половинки булочки і підсмажте.

  • Читайте також: 10 продуктів для боротьби з жиром на животі

Покладіть бекон на нижні половинки булочок і відкладіть. Паралельно сформуйте з яловичого фаршу 2 котлети і підсмажте на сковороді з одного боку, потім переверніть, накрийте одну котлету скибочкою сиру і зверху другий котлетою. Готову котлету покладіть зверху на бекон.

Окремо підсмажте на сковороді яйця, покладіть поверх котлет і прикрийте скибочками авокадо. Приправте сіллю і перцем, накрийте верхньою частиною булочок і подавайте.

3. Сендвічі з яйцями

4 рецепта сэндвичей из ресторана, которые можно приготовить дома

Інгредієнти:

• 4 великих яйця
• 2 столові ложки (30 г) несолоного масла
• кошерна сіль

Спосіб приготування:

У великій чавунній сковороді нагрійте масло на середньому вогні, розбийте туди яйця і готуйте близько 3 хвилин (до загустіння білків, але жовтки повинні залишитися м’якими). Посоліть яйця, помістіть їх на заздалегідь приготовані сендвічі і подавайте.

4. Незвичайний сендвіч з яйцем і сиром

4 рецепта сэндвичей из ресторана, которые можно приготовить дома

Інгредієнти:

• 2 столові ложки несолоного масла
• 1 чашка дрібно нарізаного жовтої цибулі
• 8 великих яєць
• 3/4 чашки нарізаного кубиками сиру моцарелла
• 1/4 чашки сиру фета
• 1 столова ложка подрібненого кропу
• кошерна сіль і мелений чорний перець
• 4 штуки свіжоспеченого бісквітного печива великих розмірів

Спосіб приготування:

Підсмажте цибулю на олії до напівпрозорого кольору. Додайте яйця і продовжуйте смажити, перемішуючи. Потім додайте в сковороду фету і моцарелу і готуйте ще хвилину, поки сир не розтане. Додайте кріп, сіль, перець і перемішайте. Бісквіт розріжте навпіл, на нижні половинки викладіть яєчно-сирну масу, накрийте верхніми половинками і подавайте.

Нічого надто складного, зате смачний результат. Приємного апетиту!

  • Читайте також: 5 простих ранкових рецептів, на які не потрібно багато часу