4 лайфхака, як залишки після пікніка перетворити в повноцінні страви

4 лайфхака, как остатки после пикника превратить в полноценные блюда

Погодьтеся, розігрітий шашлик, м’ясо з гриля трохи втрачає свій аромат і смак. А що, якщо перетворити залишки м’яса від пікніка в повноцінне блюдо? Навіть якщо у вас залишилося кілька скибочок кавуна — їх теж можна перетворити на цікаву страву!

Ми підготували для вас кілька ідей, як приготувати повноцінну страву із залишків продуктів після пікніка!

1. Болоньєз із залишків котлет на грилі.

4 лайфхака, как остатки после пикника превратить в полноценные блюда

Ви готували гамьургеры на грилі, і у вас залишилося кілька котлет? Спробуйте перетворити їх у дивовижний соус для пасти. Змішайте дрібно порубані котлети з соусом марінара і протушкувати 10-15 хвилин, покладіть в тарілку з відвареною пастою і посипте пармезаном!

2. Начинка для піци із залишків курятини-гриль.

4 лайфхака, как остатки после пикника превратить в полноценные блюда

Дрібно наріжте залишки вашої курятини, приготованої на грилі, і змішайте з залишками соусу для барбекю. На деко або форму для піци викладіть тісто, посипте моцарелою, залишаючи «борт» в пару сантиметрів, і покладіть курку в соусі. Випікайте при температурі 200 градусів до хрусткої скоринки.

3. Кавуновий суп з решти часточок кавуна.

4 лайфхака, как остатки после пикника превратить в полноценные блюда

У блендері змішайте кавун з невеликою кількістю оливкової олії і ложкою червоного винного оцту. Посипте сіллю і перцем за смаком і подавайте з подрібненим кропом і крихтами фети.

4. Тости з решти булочок для хот-догів.

4 лайфхака, как остатки после пикника превратить в полноценные блюда

Розбийте в миску 3 великих яйця, півсклянки молока, 2 чайні ложки цукру і екстракт ванілі. Ретельно збийте і додайте дрібку солі. По черзі вмочайте половинки булочок в яєчну суміш і обсмажте до золотисто-коричневої скоринки на антипригарній сковороді, змащеній вершковим маслом. Подавайте з ягодами, медом, кленовим сиропом або цукровою пудрою.

Ці прості страви дозволять вам не ламати голову над тим, що приготувати ввечері або на наступний день після пікніка. Використовуючи залишився м’ясо з гриля, ви додасте звичним стравам незвичайний відтінок смаку!

  • Читайте також: 6 цікавих ідей страв на грилі для пікніка