4 корисних види ролів, які можна приготувати і взяти з собою

4 полезных вида роллов, которые можно приготовить и взять с собой

Роли в лаваші з різними начинками – відмінний перекус для будь-якого випадку! Вони підійдуть для пікніка, для перекусу в дорогу і навіть в якості обіду на роботі!

Любите перекушувати бутербродами на роботі? Краще приготуйте собі ці роли!

Оригінальний рол з хумусом і баклажаном

4 полезных вида роллов, которые можно приготовить и взять с собой

Інгредієнти:

  • 1 невеликий баклажан запечений
  • 2 ст. л. хумуса
  • кілька маслин
  • 2 аркуша салату
  • 1 лаваш

Приготування:

Розкладіть лаваш, намажте його тонким шаром хумуса, посипте нарізаними маслинами. Покладіть листя салату на лаваш, зверху на них – подрібнений баклажан запечений. Скрутіть в рол, готово!

Вегетаріанський грецький рол

4 полезных вида роллов, которые можно приготовить и взять с собой

Інгредієнти:

  • 1 лаваш
  • пучок салату ромен
  • 50 г фети
  • 50 г консервованого, відвареного або підсмаженого нуту
  • 1 невеликий огірок
  • кілька колечок червоної цибулини
  • 2 ст. л. соусу дзадзікі

Приготування:

Наріжте сир фета, цибуля, огірок і укладіть їх на змащене дзадзікі лаваш, додайте нут і ромен. Скрутіть в рол.

Читайте також 3 перевірених способу харчування в офісі, від яких не товстіють

Ніжно-пікантний креветочний рол

4 полезных вида роллов, которые можно приготовить и взять с собой

Інгредієнти:

  • 5-6 великих креветок
  • 1 лаваш
  • половинка авокадо
  • 1 маленький огірок
  • 50 г натурального йогурту
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Наріжте авокадо і відваріть креветки. Приготуйте соус: огірок натріть на тертці, змішайте з йогуртом, вичавити туди часник, посоліть і поперчіть. Змастіть приготованим соусом лаваш і викладіть на нього скибочки авокадо і креветки, збризніть лимонним соком і скрутіть.

Рибний рол «Цезар»

4 полезных вида роллов, которые можно приготовить и взять с собой

Інгредієнти:

  • 100 г слабосоленої форелі
  • 1 лаваш
  • 1 маленький огірок
  • 1 ст. л. пармезану
  • листя шпинату
  • 50 мл натурального йогурту
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 1 ч. л. соку лимона

Приготування:

Тонко наріжте форель, огірок – соломкою. Зробіть соус: видавіть часник в йогурт, додайте гірчицю і лимонний сік, збийте все в блендері. Змастіть соусом лаваш, покладіть на нього шпинат, шматочки форелі і огірка, посипте начинку пармезаном і поверніть рол.

Роли ідеально підходять для перекусу з собою, куди б ви не йшли. Їх зручно готувати, а начинкою може бути майже будь-який продукт!

Читайте також 15 здорових закусок, якими можна перекусити вночі