3 швидких рецепти пасти з небанальним наповненням

3 быстрых рецепта пасты с небанальным наполнением

Любите національне блюдо італійської кухні – пасту? Тоді сьогодні ми поділимося з вами чудовими рецептами пасти з неординарним наповненням. Обов’язково спробуйте приготувати ці страви на власній кухні.

Паста з двома видами сиру

Інгредієнти:

  • Макарони з твердих сортів пшениці
  • 2 ½ столові ложки борошна
  • 1 чайна ложка сухої гірчиці
  • ¼ Чайної ложки мускатного горіха
  • 4 столові ложки вершкового масла
  • 1 невеликий лук, нарізаний кубиками
  • Кухонна сіль
  • 2 чашки молока
  • ½ Чайної ложки чорного перцю
  • 3 чашки подрібненого сиру чеддер
  • 1 чашка подрібненого сиру пармезан
  • ½ Склянки панірувальних сухарів

Спосіб приготування:

Заповніть каструлю водою, додайте ½ столові ложки солі і доведіть воду до кипіння. Додайте макарони і варіть до стану al dente, близько 6 хвилин. В окремій мисці змішайте борошно, суху гірчицю і мускатний горіх. У великій каструлі розтопіть 4 столові ложки вершкового масла на середньому вогні. Потім додайте цибулю і дрібку солі, смажте 5-7 хвилин. Додайте суміш з борошна, гірчиці і мускатного горіха в каструлю і тушкуйте кілька хвилин. Додайте 2 склянки молока і доведіть до кипіння на середньому вогні. Варіть 5-10 хвилин, поки соус не загусне. Додайте чорний перець, 3 чашки сиру чеддер, сир пармезан. Перемішайте. Тепер змішайте соус з готовими макаронами. Посипте пасту панірувальними сухарями і рештою сиру чеддер, поставте в духовку на 15-20 хвилин. Охолодіть блюдо і подавайте до столу

3 быстрых рецепта пасты с небанальным наполнением

Паста з соусом песто

Інгредієнти:

  • Макарони з твердих сортів пшениці
  • ½ Столової ложки солі
  • 2 пучка свіжого листя базиліка
  • ½ Склянки кедрових горіхів
  • 2 середніх зубчики часнику
  • ½ Чашки сиру пармезан
  • 2/3 склянки оливкової олії
  • Чорний перець

Спосіб приготування:

Заповніть каструлю водою, додайте ½ столові ложки солі і доведіть воду до кипіння. Додайте макарони і варіть до стану al dente, близько 7 хвилин. Поки макарони варяться, приготуйте соус песто. Для цього візьміть змішайте в кухонному комбайні базилік, кедрові горіхи, оливкова олія, часник і сир. Додайте сіль і перець за смаком. Змішайте макарони з соусом песто і подавайте до столу.

3 быстрых рецепта пасты с небанальным наполнением

Паста з фісташками

Інгредієнти:

  • Макарони з твердих сортів пшениці
  • 1/2 склянки оливкової олії
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 1 чашка тертого сиру пармезан
  • 2 чайні ложки лимонної цедри
  • ½ Чашки подрібнених фісташок
  • Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Заповніть каструлю водою, додайте сіль і перець, доведіть воду до кипіння. Додайте макарони і варіть до стану al dente, близько 10-12 хвилин. Між тим, у великій мисці змішайте оливкова олія, лимонний сік і сир пармезан. Об’єднайте макарони з отриманою сумішшю, додайте лимонну цедру, що залишився сир і фісташки. Посипте сіллю і перцем за смаком.

3 быстрых рецепта пасты с небанальным наполнением

Обов’язково побалуйте себе і своїх близьких описаними вище варіантами італійської пасти.

  • Читайте також: 10 корисних закусок для контролю цукру в крові