3 рецепти сирників, якими можна побалувати рідних на сніданок

3 рецепта сырников, которыми можно побаловать родных на завтрак

Якщо ідеї вичерпуються, що готувати на сніданок, то є хороша новина. Ми підготували рецепти сирників, якими ви можете балувати себе і рідних вранці.

У духовці

3 рецепта сырников, которыми можно побаловать родных на завтрак

Такий спосіб приготування дозволить зробити ваші сирники корисними.

Інгредієнти:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • 2 шт. яйця
  • 4 ст. л. рисового борошна

Спосіб приготування:

Сир розім’яти виделкою, додати яйця і збити масу блендером або міксером. Потім додати 2 ложки борошна і продовжити збивати, додати солі і цукру за смаком. На поверхню висипати борошно сформувати сирники, вмочити в борошно. Викласти на деко (застелити пергаментом). Духовку розігріти до 180 градусів і поставити сирники випікатися хвилин на 20-25.

Бананові

3 рецепта сырников, которыми можно побаловать родных на завтрак

Вони виходять більш ніжними, м’якими і солодкими.

Інгредієнти:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • половина банана
  • 2 шт. яйця
  • 2 ст. л. манки

Спосіб приготування:

Змішати сир, банан і яйця до однорідної маси, потім додати манку і знову перемішати блендером або міксером. Тепер сформувати кульки і підсмажити на невеликій кількості масла або запекти в духовці як в першому рецепті.

Протеїнові

3 рецепта сырников, которыми можно побаловать родных на завтрак

Рецепт для спортсменів, які хочуть отримати максимум білка на сніданок.

Інгредієнти:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • 40 г протеїну
  • 2 шт. яйця
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • лимонна цедра
  • мед

Спосіб приготування:

Змішати сир і протеїн, перемішати і додати яйця, а потім всю масу збити міксером або блендером. Налити ложку масла і додати лимонної цедри, після чого ще раз перемішати. Обсмажте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку. Під час смаження можна полити сирники медом, так вони стануть більш соковитими.

Ці легкі рецепти допоможуть вам насолоджуватися смачним сніданком.

Читайте також 5 наукових причин, чому на сніданок важливо пити чай