3 рецепти пирога без молочних продуктів

3 рецепта пирога без молочных продуктов

У деяких непереносимість лактози, а хтось просто не вживає молочні продукти, але в будь-якому випадку солоденького хочеться всім. Поширена проблема — це випічка виключно з милочкой. У колляции рецептів ВВС ми знайшли безлактозні пироги і ділимося ними з вами.

Абрикосовий

3 рецепта пирога без молочных продуктов

Інгредієнти:

  • 150 г сушених абрикосів
  • 2 стручки кардамону
  • 200 г мигдалю
  • 50 тонкої поленти
  • 1 ч. р. розпушувача
  • 150 г цукру
  • 6 яєць
  • 2 ч. л. лимонного соку

Спосіб приготування:

Помістіть сушені абрикоси в маленьку каструлю, залийте 250 мл води і додайте кардамон. Поставте на вогонь і варіть хвилин 10. Дайте абрикосам охолонути. Розігріти духовку до 180 градусів, змастити деко або форму для випікання, викласти пергамент. Змішати мелений мигдаль, поленту, розпушувач, цукор і яйця і добре збийте, додайте лимонний сік і продовжуйте збивати. Влийте тісто у форму, і розкладіть абрикоси. Випікати хвилин 40. Прикрасити абрикосами чи джемом.

Яблучний

3 рецепта пирога без молочных продуктов

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  • 1 лимон
  • 300 г темного цукру
  • 8 яєць
  • 325 г мигдалю
  • 1/2 ч. л. мигдальної есенції
  • 50 р мигдалю
  • цукрова пудра або глазур

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити деко або форму, викласти пергамент. Покладіть яблука в каструлю з половиною лимонного соку і двома столовими ложками цукру. Варіть до тих пір, поки яблука не стануть м’якими. Охолодіть. Зробіть яблучне пюре, а потім змішайте його з яйцями, меленим мигдалем, есенцією, цукром і лимонним соком і збийте блендером. Влийте тестів у форму і посипте пластівцями мигдалю. Випікати хвилин 30. Прикрасити цукровою пудрою.

Буряковий

3 рецепта пирога без молочных продуктов

Інгредієнти:

  • масло для змащення
  • 225 г борошна
  • половину чайної ложки соди
  • порошок для випічки приблизно 1 ч. л.
  • половину чайної ложки меленої кориці
  • 180 мл соняшникової олії
  • 225 г цукру
  • 3 яйця
  • 150 г свіжої буряків
  • сік половини лимона
  • 75 р родзинок
  • 75 г змішаних насіння (таких, як соняшник, гарбуз і лляне насіння)

Спосіб приготування:

Розігріти духовку при 180 градусів. Змастити форму маслом і укласти пергамент. Просіяти разом борошно, бікарбонат соди, розпушувач і корицю. Збивайте масло і цукор, а потім введіть яєчні жовтки один за іншим, змішайте після додавання кожного яєчного жовтка. Розтовчіть відварену буряк і додайте в суміш яєць, потім додайте лимонний сік, ізюм і різні насіння, збивайте до однорідної маси. Додайте борошно і соду до бурякової суміші, перемішайте. Окремо збийте білки і додайте їх до тесту. Влийте його в форму, випікайте протягом 50 хвилин.

Ці незвичайні рецепти допоможуть приготувати смачні десерти.

Читайте також 3 незвичайні рецепти десертів без цукру