3 рецепта Юлии Высоцкой, когда нет идей для новых блюд

3 рецепта Юлии Высоцкой, когда нет идей для новых блюд

Напевно, ви чули і знаєте про передачу «Їмо вдома». Ми зібрали 3 найяскравіших рецептів від її ведучої Юлії Висоцької.

Курча з тархуном

3 рецепта Юлии Высоцкой, когда нет идей для новых блюд

Інгредієнти:

  • 1 великий курча
  • 180 г вершкового масла
  • 1 жменя листя свіжого тархуну
  • 1 жменя листя чебрецю
  • 2 зубчики часнику
  • 1 лимон
  • перець, сіль за смаком

Спосіб приготування:

Вершкове масло розтовкти з сіллю, перцем і часником, додати сік і цедру лимона, нарізані тархун і чебрець. Цією сумішшю курчати натерти зовні і зсередини. Розігріти духовку до 230 градусів. Запікати 15 хвилин. Зменшити температуру до 180 і випікати ще 45 хвилин. Не забувайте поливати м’ясо соком, що воно виділяє. Після приготування, залишити курчати відпочити 15 хвилин у вимкненій духовці.

Горгонзола з хлібом, медом і мармеладом

3 рецепта Юлии Высоцкой, когда нет идей для новых блюд

Інгредієнти:

  • сільський або домашній хліб
  • 200 г сир горгонзола
  • 200 г мармелад (який є або який знайдете)
  • 200 г горіхів, фруктів
  • 50 г меду

Спосіб приготування:

Хліб нарізати тонкими скибочками. Сковороду розігріти і підсмажити хліб без масла. Сир нарізати кубиками або просто розламати. Горіхи, мед і мармелад викласти в невеликі креманки. Фрукти вимити й нарізати. Подати грінки з горгонзолою, горіхами, мармеладом, медом.

Салат з фініками і солодким луком

3 рецепта Юлии Высоцкой, когда нет идей для новых блюд

Інгредієнти:

  • 1 солодкий цибуля
    12 шт. фініків
  • 100 г руколи
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 2 ст. л. винного оцту або лимонного соку
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. арахісової олії
  • 1 ч. л. цукру
  • 1/4 ч. л. кориці
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Цибулину очистити і порізати. Фініки очистити від кісточок і нарізати тонкими смужками. Зробити заправку: змішати оливкову і арахісове масло, оцет або лимонний сік, цукор, корицю, перець та сіль. Цибулю і фініки перемішати, заправити маринадом і поставити на годину в холодильник. Зелену цибулю дрібно нарізати. Викласти на блюдо рукколу, потім фініки з цибулею і посипати все зеленою цибулею.

Ці легкі і незвичайні рецепти обов’язково порадують вас і ваших домашніх.

Читайте також 3 рецепти з яловичини, які стануть відмінним вечерею