3 рецепта курячої грудки, які можна брати з собою як ланч

3 рецепта куриной грудки, которые можно брать с собой как ланч

Ідеї часом вичерпуються, що готувати на обід на роботу з курки. Ми підготували кілька рецептів, які точно урізноманітнюють ваші буденні обіди.

Хрустка

3 рецепта куриной грудки, которые можно брать с собой как ланч

Інгредієнти:

  • 900 г філе
  • 100 г борошна
  • 2 шт. яєць
  • 150 г суміші «Фалафель»
  • 2 шт. помідор
  • 1 шт. перцю халапеньо
  • 250 г фети
  • 2 ст. л. петрушки
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 120 г тахины
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець за смаком
  • 120 мл води

Спосіб приготування:

Приготуйте салат: змішайте нарізані помідори, кубики сиру фета, дрібно порізані перець халапеньо і петрушку. Заправте оливковою олією. Зробіть соус: змішайте тахину з водою до однорідної маси, додати туди лимонний сік і часник, сіль, перець. Підготуйте 3 миски: з борошном, збитими яйцями і фалафель-сумішшю. Натріть куряче філе сіллю і перцем і присипте борошном. Розігрійте сковороду з маслом, обсмажуйте курячі грудки, попередньо зануривши їх у яйце, борошно і фалафель. Подавайте з салатом і соусом.

Пікантна

3 рецепта куриной грудки, которые можно брать с собой как ланч

Інгредієнти:

  • 2 шт. філе
  • 1 грейпфрут
    250 г ананаса
  • 1 лайм
  • 2 ст. л. рибного соусу
  • 130 г кокосового молока
  • 50 г цукру +2 ч. л.
  • за 1,5 ч. л. коріандру, кмину, куркуми, чорного перцю, гострого соусу
  • 1 чилі перець
  • сіль за смаком
  • оливкова олія

Спосіб приготування:

Змішайте спеції у невеликій мисці: 2 чайні ложки цукру, коріандр, кмин, куркуму, чорний перець і половинку чилі. Натріть сумішшю філе спеціями і поставте в холодильник на годину. У неглибокій каструлі змішайте цукор, що залишився з водою і варіть, помішуючи, на повільному вогні близько 10 хвилин. Зніміть з вогню, додайте кокосове молоко і перемішайте до однорідності. Додайте рибний і гострий соуси і посоліть за смаком. Перемішайте нарізані кубиками фрукти з дрібкою солі і чилі в окремій мисці. Збризніть курку оливковою олією і приправити сіллю. Смажте при середній температурі протягом 12-15 хвилин до м’якості м’яса. Подавати з фруктовим салатом і соусом.

Корисна

3 рецепта куриной грудки, которые можно брать с собой как ланч

Інгредієнти:

  • 900 г філе
  • 100 г гірчиці із зернами
  • 2 ст. л. естрагон
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. соку лимона
  • 1/2 ч. л. паприки
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 210 градусів. Змішайте всі інгредієнти в окремій мисці, крім м’яса. Грудку занурте в отриманий соус. Перекладіть це все у форму для випікання і готуйте в духовці хвилин 15-20.

Смачні рецепти такої улюбленої курино грудки дозволять вам насолоджуватися смачними обідами в робочі дні.

Читайте також 3 корисних сендвіча з м’ясом