3 рецепта дипов, які перетворять ваш обід

3 рецепта дипов, которые преобразят ваш обед

Дипами називають соуси для умочування овочів, підсмаженого хліба, грінок, хлібців, картопляних і м’ясних «пальчиків». Таку назву це блюдо отримало від англійського dip – мочати. Різноманітність смаків таких соус просто вражає, адже це блюдо – відмінна база для вашої фантазії!

Хочете приготувати смачну закуску для будь-якого заходу або сімейного вечері за 5 хвилин? Спробуйте приготувати ці діпи!

  • Діп «Ранчо»

3 рецепта дипов, которые преобразят ваш обед

Інгредієнти:

  • 1 чашка майонезу
  • 1/2 чашки сметани
  • кілька гілочок петрушки
  • 2 ст. л. зелені цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком

Приготування:

Змішайте майонез зі сметаною. Подрібніть часник , додати до нього сіль і зелень – перетріть всі разом м додайте до основі дипа. Готово!

  • Медово-гірчичний діп

3 рецепта дипов, которые преобразят ваш обед

Інгредієнти:

  • ¼ Чашки майонезу
  • ¼ Чашки діжонської гірчиці
  • 1 ст. л. гострої гірчиці
  • 1 ст. л. білого оцту
  • ¼ Чашки меду
  • ½ Ч. л. паприки
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

З’єднайте всі інгредієнти і ретельно перемішайте. Діп готовий!

  • Діп «Сальса»

3 рецепта дипов, которые преобразят ваш обед

Інгредієнти:

  • 800 р консервованих томатів
  • 50 г білого оцту
  • ¼ Чашки води
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. кмину
  • 2 ч. л. солі
  • 2 ч. л. порошку чілі
  • 2 ч. л. порошку часнику
  • 2 ч. л. порошку лука
  • ½ Ч. л. гострого соусу
  • 1 ч. л. паприки
  • чорний перець за смаком

Приготування:

Змішайте помідори з іншими інгредієнтами в блендері – гострі і солоні інгредієнти додавайте акуратно, часто пробуючи діп, щоб він не був занадто гострим або солоним.

З такими соусами-дипами ви можете прикрасити будь-яке, навіть саме прісне, страва! Вони відмінно підійдуть до запеченим овочам, начос або м’ясним паличок! Приємного апетиту!

Читайте також 3 рецепта хуммуса, які легко приготувати вдома