2 рецепта хрусткою курки, яку можна приготувати вдома

2 рецепта хрустящей курицы, которую можна приготовить дома

Іноді хочеться, щоб страви, які готуються будинки виглядали, як у кіно і журналах. Це стосується, наприклад, золотої скоринки м’яса, ідеальною текстури та кольору. Ми підготували 2 рецепта, які зможуть зробити вашу звичайну курку з абсолютно хрусткою скоринкою, як з реклами.

Курочка аля з KFC

2 рецепта хрустящей курицы, которую можна приготовить дома

Інгредієнти:

  • 4 шт. курячого філе (або інша частина)
  • 5 ст. л. вершкового масла
  • 3/4 склянки борошна
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів
  • сіль і перець за смаком
  • 2 ч. л. паприки

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 220 градусів. В окремій ємності змішати панірувальні сухарі, борошно і спеції, добре перемішайте. Поріжте філе на середні шматочки. Кожен шматок добре умочіть в паніровці. Розтопіть масло і змастіть їм деко викладіть курку і запікайте хвилин 12, а потім переверніть і готуйте ще стільки ж часу. Подавайте з будь-яким соусом.

Пряна і хрустка

2 рецепта хрустящей курицы, которую можна приготовить дома

Інгредієнти:

  • 2-3 шт. курячого філе
  • 1 ч. л. борошна
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 3 ст. л. кукурудзяного борошна
  • 1/2 ч. л. паприки
  • 1/2 ч. л. твіну
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Перемішайте в мисці всі сухі інгредієнти. Наріжте м’ясо на невеликі шматочки. Кожен шматок обмажте добре паніровкою з усіх боків. Нехай курка в спеціях полежить приблизно годину. Розігріти духовку і викласти м’ясо, полити олією і запікати протягом 30 хвилин. Періодично перевертаючи шматочки.

Ці дуже прості рецепти допоможуть вам робити курку хрусткою.

Читайте також Хитрощі, які допоможуть створити незабутню курку-гриль